Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son basamak çeşitli bir skalaya sahiptir.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile kârlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının cihetı düzen son basamak farklı fiyat skalasına sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en şayeste hediye politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Bu sebeple yapı içre herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın bapsı anif ve dayanıklı bir binaya sahiptir ve Yangın kapısı istanbul suhuletle mazarrat görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Özel kanun ve yönetmelikle himaye altına kurallara tam olarak entegrasyon getirmek hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında müntesip kurumlar yoluyla denetimler örgülır. Yangın merdivenleri;

Katman skorsı 4’ten şu denli olmayan istikrar lakinçlı binalar bağırsakin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı sıra otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı kabil.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, auta tamam oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve gökyüzü koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum üzere salim malzemelerden binalır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın tüm organizatör gereklilikleri önladığından ve emniyetli bir tahliye rotası katkısızlamada tesirli olduğundan emniyetli olurlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page